Er neglelakk skadelig for menneskekroppen?

Neglelakker ikke skadelig for kroppen, så du kan bruke den med selvtillit.Neglelakk geler forskjellig fra neglelakk ved at den ikke er flyktig og vil danne en plastlignende film under ultrafiolett stråling.

Juleglitter gellakk

Hovedkomponentene i neglelakken er basisk harpiks, fotoinitiator og forskjellige tilsetningsstoffer (som pigmenter og fargestoffer, reologimodifiserende midler, adhesjonsfremmere, seighetsmidler, monomerfortynningsmidler, tverrbindingsmidler, løsemidler) Vent, disse stoffene er ikke skadelige for kroppen.

platina gel

Gel neglelakker det materielle grunnlaget for realiseringen av "fototerapimanikyr".For tiden er neglegelen, som er mye brukt i neglekunst, det vil si UV-lysherdbart gelmateriale, foretrukket av neglekunstfolk på grunn av sin lette vekt, gode seighet, vanskelig å bryte og lange holdetid.

Juleskimmer gellakk

Gelmaterialet tilnegle gelbrukes til både neglegel “styrking” oglakk neglegel"modifikasjon".Konseptet med gel "styrking" betyr at neglekunst kan endre formen på den originale naturlige neglen (naturlig negl), etc.;Konseptet med gel "modifikasjon" er at neglekunsten kan endre utseendet og fargen på den originale naturlige neglen, men den er belagt med gel Øker ikke lengden på neglene.

Blooming Nail gel design

I 1000 f.Kr. brukte kinesiske kvinner bivoks, protein og gelatin for å lage kosmetikk for negler.Håndvedlikehold og neglemodifisering har lenge vært et symbol på menneskelig status i samfunnet, og negler er den mest spennende delen av hånden.På 1930-tallet begynte negleskjønnhet i moderne forstand å dukke opp i Europa og Amerika.

Blomstrende manikyr

Som et resultat har en rekke fasjonable nail art-metoder dukket opp, og de er populære over hele verden for sine brukervennlige og personlige funksjoner.På 1980-tallet, med den kontinuerlige modenheten til UV-herdende teknologi, dukket det opp en ny negleskjønnhetsteknologi, ofte kalt "fototerapi neglekunst" i mitt land, i Europa og Amerika.

negle Gel grossist

Hvis du driver forretninger for neglegelprodukter, vennligst kontakt:


Innleggstid: 15. mai 2021

NyhetsbrevFølg med for oppdateringer

Sende